След силния уикенд премиерът почна ударно и новата работна седмица.  На

...
След силния уикенд премиерът почна ударно и новата работна седмица. 
На
Коментари Харесай

След Цецотомията - футболен арбитраж

След мощния уикенд министър председателят почна стремително и новата работна седмица. 

На специфична среща в Министерския съвет Борисов привика Тримата огромни във футбола - притежателите на трите огромни тима - Домусчиев ( " Лудогорец " ), Божков ( " Левски " ), Ганчев (ЦСКА). То и самата благосъстоятелност във футбола се образува на сходен принцип, настояват осведомени - в случай че си национално виновен предприемач, ти се обаждат и ти споделят: вземи тоя тим, че има потребност от морална и материална поддръжка! 

Никой не би трябвало да лишава на народа хляба, песента, талончетата и футбола! 

Борисов взема решение и тези въпроси собственоръчно или оставя у публиката такова чувство - че отново до него опира работата. Тия придвижвания Борисов ги отработва, давайки си тип на малко убит мечтател. Той изобщо прекомерно ловко съумява да одобри формата на умряла лисица, когато му е преференциално. Темата в последните дни и месеци е СПРАВЕДЛИВОСТТА.

Не че ще се хване да прави правосъдна промяна с Данаил Кирилов, само че по този начин изяснява дейностите си - вършим го поради справедливостта! Апартаментарджиите изгонихме поради справедливостта, Цветанов разкарахме поради справедливостта. Партийните дотации понижаваме 2 години и половина след някакъв пропуснат референдум - поради справедливостта! 

Сега привикваме футболните притежатели, с цел да решим проблемите - отново с цел да има правдивост и почтен футбол за народа. 

Гриша Ганчев след срещата разяснява, че с премиера се разбрали да няма нагласени мачове, да не се купуват съдии, да има феърплей и всичко да е както би трябвало. 

Вчера пристигна при мен кварталният и се разбрахме да не продавам опиати край учебното заведение, да не си демонстрирам прелестите в детската градина, да не спъвам бабичките по кръстовищата, да не извършвам кражба гумите от прилежащото мазе, да не наточвам бензин от полицейските коли и да не се обаждам по телефона на възрастни хора с инструкции къде да си хвърлят парите. 

Разбрахме се с кварталния, пък в случай че инцидентно нещо не стане баш съгласно ангажимента ни - ние си знаем какво сме се разбрали, това е значимото! 

Кварталният обаче не е Супермен, не е Аквамен, не е даже Спайдърмен, тъй че не знам докога и до каква степен ще изтрае ангажимента ни. 

Обаче Нашият водач не е някакъв квартален, ами е народен пехливанин - и щом е споделил по този начин на футболните притежатели, ангажимента е бетон! 

Вие на Борисов ли не вярвате или на Гриша Ганчев, или на Домусчиев, или на Божков? 

Не ви е задоволителна честната дума на тия мъже, изключително единия? 

Срам нямате, драги фенове. 

Вие по този начин на следващия ден ще кажете, че и Цецотомията е малко фиктивна! Щото ги видяхме на Националното заседание в НДК. Борисов плачеше - ох, доста ми е тежко, че би трябвало да отрежа Цветанов, но няма по какъв начин. Той седи до дясното ми коляно, но към този момент не е шеф в ГЕРБ, единствено неофициално въздействие ще оказва и малко влияние ще упражнява... 

Много сте мнителни, драги фенове, и доста сте почнали да се съмнявате в чистотата на желанията и дълбочината на наличието в Нашия водач. 

Повече доверие би трябвало да си имаме в тоя подъл и неустойчив свят - и да бием дузпи, до момента в който вкараме! 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР